O nama


RobnaKuca.com je pokrenuta početkom 1999 godine, sa ciljem da našim sugrađanima širom sveta omogući sigurnu i efikasnu kupovinu domaćih proizvoda. U početku smo prodavali samo muzička i video izdanja, da bismo već nakon godinu dana i preko 1000 zadovoljnih kupaca asortiman proširili i na prehranu i alkoholna pića. Nakon toga su došle knjige, nedeljni časopisi, apoteka, pa čak i elektronski uređaji.

Za 10 godina konstantnog rada, preko 10.000 kupaca je kupovalo preko našeg sajta, a obavljeno je skoro 150.000 transakcija! Ono sa čime, pored tih brojki možemo da se pohvalimo je, da nismo imali nikakvih problema (problemi sa naplatom, transportom...), i da smo sa svim kupcima ostali u odličnim odnosima.

Naša najbolja reklama je bila preporuka kupaca, tako da za razliku od drugih nismo imali nikakvu potrebu za bilo kakvim plaćenim reklamama. Naše usluge su bila naša najbolja reklama.

Nakon malo veće pauze, prouzrokovane drugim poslovnim obavezama, Robna Kuća se opet vraća svojim kupcima. Ono što ste voleli kod nas - najveći izbor, najbolje cene, najbrža isporuka, sigurna plaćanja - opet će biti dostupno na samo jedan klik od vas!

Uskoro se opet družimo,
RobnaKuca.com!

 RobnaKuca.com - najveca domaca online prodavnica! Nazad na pocetnu stranicu Nazad na pocetnu stranicu Nazad na pocetnu stranicu